Press "Enter" to skip to content

Besök Champangne terrassen i Bukarest

Är du sugen på att sitta i solnedgången tillsammans med någon du håller kär? Då har vi svaret på dina böner! I Bukarest har hotellkedjan Intercontinental öppnat deras nya Champagne terrass som är sponsrad av Veuve Clicquout, eller som vi i Sverige säger: Gula Änkan. 

Njut av ett glas champagne i solnedgången

På terrassen på hotell Intercontinental i Bukarest sitter just nu gäster och sippar på glas av champagne och ja, det skulle du också kunna göra. Här serveras fruktfat, ostron, exklusiva snacks, kanapéer från den exklusiva Corso Brasserie menyn och en hel del andra goa grejer som bland annat smoothies och cocktails.

Terrassen är belägen på botten plan på Intercontinental Bukarest hotell med en direkt entré från Nicolae Balcescu Boulevard och är öppen från 18:00 till sista beställningen. Skäm bort dig själv med ett glas champagne medans du sitter i exklusiva stolar och lyssnar på lounge musik och njut av det bästa Bukarest har att erbjuda.

På terrassen är alla över 18 år välkomna och det finns givetvis en hel del champagne sorter att testa på och om du inte har testat champagne tidigare så rekommenderar vi att du går hit. Här anordnas champagne provning året runt och du kan även få assistans innan du bestämmer dig.

champagne bar rumänien

Boka evenemang eller fira speciellt tillfälle

Skulle du vilja boka ett speciellt tillfälle, till exempel en dejt, jobbevent, fest för nära vänner eller om du bara vill ta en drink med familjen på semestern så kan du ringa i förväg och boka terrassen. Du kan även gå dit utan bokning men vi rekommenderar att du ringer och kollar innan du går dit, för att säkra en plats.

Missa inte denna fantastiska guldklimp när du är på besök i Bukarest! Vi kan garantera att du inte kommer att bli besviken. 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *