Press "Enter" to skip to content

Rymningsäventyr i Bukarest

Lockedin

Gillar du äventyr och gåtor? Trivs du även i stressade och tidspressade situationer? Då har vi något för dig! För alla er om planerar, eller som just nu befinner sig i Bukarest kan vi på Romanianembassy.se starkt rekommendera Locked-in. Locked-in är vad som man kallar på engelska Escape Room Game och är ett äventyrsspel där du tillsammans med vänner, eller främlingar, under en timme blir inlåsta i ett rum med uppgiften är att ta sig ut i tid. Visst låter det lockande?

Hos Locked-in får man möjligheten att välja mellan tre olika rum:

  • Throne Room – Detta rum är inspirerad av den populära HBO-serien Game of Thrones. Här gäller det att lösa gåtorna för att bevisa för världen att du är den rätta kungen av de sju kungarikena. Endast tillsammans med din allierade grupp kan ni under en timme lyckas ta över järn tronen och styra världen, misslyckas ni… Det är bara tron rummet som vet.
  • Dracula’s Secret – Vi alla känner nog till historien om Greve Dracula och hur han försvann spårlöst i slutet av 1400-talet. Ryktena säger dock att han fortfarande lever och befinner sig i det gamla huset i nedre Bukarest och det sägs även att människor som sökt efter honom i huset aldrig kommit ut… I detta rum är det din tur att söka efter Dracula och tillsammans med dina vänner har du nu en timme på dig att lösa mysteriet och ta er ut oskadda. Klarar du spänningen i det skräckfyllda rummet i Dracula’s Secret?
  • VIP room – Tänk dig att få möjligheten att träffa sin favoritartist. Det skulle du väl inte tacka nej till? Tänk att du får vara med på hela förfesten för att få reda på hur mycket gemensamt ni har tillsammans. Och tänk dig att när konserten sedan är på väg att börja att du då är inlåst! Panik! Du har nu alltså 60 minuter på dig att ta dig ur rummet innan du missar ditt livs viktigaste konsert!

Att besöka Locked-in är en upplevelse för livet. Här krävs det teamwork på högsta nivå! Tipsa chefen och ta med kollegorna på en riktig team-building helg i Bukarest, eller åk bara tillsammans med några riktigt goda vänner och upplev livet som fånge för en timma! Vill du hitta fler underhållande upplevelser inför resan kan du enkelt gå in hos TripAdvisor. Här finner du en massa tips på vad du kan tänkas vilja göra på din resa genom Rumänien.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *